Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Medailles

Medailles

Het uitreiken van medailles wordt gedaan wanneer iemand een bijzondere prestatie heeft verricht. Bij sportevenementen wordt een gouden medaille gebruikt voor de eerste plaats, de tweede plaats ontvangt een zilveren medaille en brons gaat uit naar de derde plaats. Medailles bestellen kan voor diverse evenementen. Het ontvangen van een medaille zorgt voor een blijvende herinnering.

Medailles bestellen

Sportprijzen.com heeft een ruim aanbod aan diverse medailles, geschikt voor ieder gelegenheid. U kunt medailles bestellen per stuk of in grotere hoeveelheden. Naast het het kiezen van een bijpassend lint heeft u de mogelijkheid om de medailles te laten graveren met een tekst van maximaal 60 tekens. Medailles bestellen is bij ons erg eenvoudig.

Medailles per categorie: Gouden medailles | Zilveren medailles | Bronzen medailles

Snelle levering
Computergestuurd graveren
Uitgebreid assortiment

Stel een Aflopende Directie in

1-36 van 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Nee
€ 0,50
Medaille WDI3201 32MM

Nee
€ 1,25
Goud

Stel een Aflopende Directie in

1-36 van 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Medailles zijn er in verschillende maten en prijsklassen

De medailles zijn verkrijgbaar in het goud, zilver en brons. De voorkant van de medaille kunnen we voorzien van een afbeelding en/of eigen logo. Op de achterkant kunnen we uw tekst graveren en om het af te maken kiest u een bijpassend halslint! Medailles kunt u gebruiken bij sportwedstrijden, kinderfeestjes of als herinnering.

Medailles bestellen

Medailles bestellen is bij ons erg eenvoudig. Onze medailles kunt u per stuk bestellen. Selecteer uit ons ruime assortiment één of meerdere medailles die u wilt bestellen. Bij het bestellen van meerdere medailles betaalt u een speciale staffelprijs. Bestel uw medailles in enkele stappen. Selecteer de gewenste medailles, vul het aantal te bestellen medailles in, selecteer de gewenste kleur en een bijpassend lint. Plaats vervolgens de te graveren tekst in het tekstblok en uw bestelling is compleet!

Neem een kijkje in onze showroom in Twello 

Bekijk onze showroom