Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Wisselbekers

Wisselbekers

Een wisselbeker is een prijs waar ieder jaar opnieuw om moet worden gestreden. Met name teamsporten maken regelmatig gebruik van wisselbekers. Het winnende team mag de wisselbeker dat jaar mee naar huis nemen en hem in de prijzenkast zetten. Verliezen ze het jaar daarop de wedstrijd, dan moeten ze de wisselbeker weer inleveren. Deze wordt dan aan het nieuwe winnende team meegegeven.

Omdat wisselbekers in feite een eenmalige investering zijn (de beker wordt ieder jaar opnieuw gebruikt) zijn het vaak schitterende, opvallende en vooral grote bekers met veel detail en een luxe uitstraling. De meeste organisaties hebben voor wisselbekers dan ook een groter budget dan voor andere soorten wedstrijdbekers.

Wisselbekers kopen

Bent u op zoek naar een geschikte wisselbeker voor uw wedstrijd of evenement? Neemt u dan op uw gemak een kijkje in ons assortiment. Sportprijzen.com biedt prachtige wisselbekers in diverse soorten, maten en kleuren. Er is werkelijk voor ieder budget wel een mooie geschikte wisselbeker te vinden!

Snelle levering
Computergestuurd graveren
Uitgebreid assortiment

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Nee
€ 357,50
WHK201 69CM

Nee
€ 97,90
WHK316 37CM

Nee
€ 121,00
WHK370 65CM

Nee
€ 522,50
WL100 124cm

Nee
€ 192,50
WX580 66cm

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Neem een kijkje in onze showroom in Twello 

Bekijk onze showroom