Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Sportprijzen bestellen

Sportprijzen bestellen

Wilt u sportprijzen bestellen? Dan bent u bij Sportprijzen.com aan het juiste adres. Sportprijzen.com is onderdeel van Veldwijk in Twello. Door de eigen fabricage kunnen wij een scala aan mogelijkheden bieden. Bij sportprijzen.com kunt u sportprijzen bestellen voor iedere sport. Naast de sportprijzen bieden wij ook awards, glazen en karaffen, sjaals, bronzen business beeldjes, voorzittershamers en veel meer diverse prijzen en geschenken. Kijk hiervoor bij onze producten.


Mocht u toch nog een vraag hebben of een speciale wens? Bel dan gerust met ons! We helpen u graag bij het bestellen van uw sportprijs. Ons telefoonnummer is 0571-271593.


De producten zijn allemaal op verschillende manieren samen te stellen. U kunt bijvoorbeeld bij het bestellen van een beker een maat en afslag kiezen. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen afbeelding te uploaden, dan graveren wij deze in uw prijs.


Bekijkt u ook eens onze mogelijkheden tot: bekers graveren, medailles graveren, bekers bedrukken of sportprijzen voetbal

Neem een kijkje in onze showroom in Twello 

Bekijk onze showroom